Παράδοση Προϊόντων-Πληροφορίες Πληρωμών

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

Ή διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημείωση: Ή παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.


Παράδοση Προϊόντων

Το e-elektrik.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με την ACS Courier

Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία γίνεται με εταιρεία που υποδεικνύει ο πελάτης η με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται το e-elektrik.gr. Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος το αναλαμβάνει ο πελάτης μετά από συνεννόηση.

 • Για παραγγελίες εως 3kg η χρέωση είναι 3,00€.
 • Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση ειναι 0,80€.
 • Για δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι 5,00€ εώς 3kg και για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 1,30€.
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 1,50€ επιπλέον
 • Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα των ACS Courier και τα ΕΛΤΑ-COURIER με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε.

  Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

  Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 18:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 1-5 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. 

  Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.


Τρόποι Πληρωμής

Για την δική σας εξυπηρέτηση η εταιρεία μας διαθέτει τους παρακάτω  τρόπους πληρωμής:

 • Απευθείας παραλαβή και πληρωμή απο το κατάστημα μας(0,00€)

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του web site και έπειτα από συνεννόηση (για τη δική σας εξυπηρέτηση και τη μεταφορά των προϊόντων σας από τις αποθήκες μας) μπορείτε να παραλάβετε απευθείας απο την έδρα μας (Ν.Μιχοπούλου 12 - Αλμυρός-Βόλου).

 

 • Με αντικαταβολή (Επιπλέον χρέωση 1,50€)

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην διεύθυνση που θα επιλέξετε και η πληρωμή θα γίνει στον εξουσιοδοτημένο μεταφορέα.

Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζετε όταν η αποστολή γίνει με μεταφορική εταιρία

 

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(0,00€)

Αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας. Παρακαλούμε όπως στο καταθετήριο αναγράψατε ονοματεπώνυμο και αριθμό παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρετησή σας παρακαλούμε καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο 24224 00030.

 

 • Με χρέωση της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας(0,00€)

Οι αγορές με πιστωτική κάρτα μπορούν προς το παρόν να πραγματοποιηθούν μόνο απο το κατάστημα μας.

 

 • Με PayPal (1,30€)


Σημείωση

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι αποδείξεις λιανικής που εκδίδονται προς ιδιώτες και έχουν αξία άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με χρήση χρεωστικης / πιστωτικής κάρτας

Η εταιρεία δύναται να ζητήσει προκαταβολή για την παράδοση προΐοντων τα οποία δεν διαθέτει σε στόκ.

 

 

 

Τραπεζικοί Λογαρισμοί:

 

 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 • 30862314116
 • GR1901103080000030862314116