Σχετικά με μας

Το 2014 έγινε η αρχή .... με το κατάστημα ''Ecoclimatherm'' που η αρχική ασχολία ήταν πάνω στον κλιματισμό και στην θέρμανση με ότι έχει να κάνει με το ρεύμα. Λόγο της ιστορίας του ονόματος μας, μαγαζί από το 1974 ''ΑΦΟΙ ΧΡ. ΜΑΓΓΑ'' με ηλεκτρικές συσκευές - εικόνα ήχο - ηλεκτρολογικό υλικό και ανταλλακτικά , άρχισε να υπάρχει μεγάλη ζήτηση και για το αντικείμενο που υπήρχε στο παλιό μαγαζί . Έτσι το 2015 πάρθηκε η απόφαση για δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος e-elektrik.gr . Όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη προσπάθεια και σταθερή εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα έχουμε καταφέρει να κάνουμε σταθερά βήματα και να βελτιώνουμε την λειτουργία του καταστήματός μας καθώς και να το εμπλουτίζουμε με καινούργια προϊόντα καθημερινά. Είμαστε καθημερινά δίπλα σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην καλύτερη τιμή τις αγοράς, φυσικά πάντα από τις επίσημες αντιπροσωπείες.


Το www.e-elektrik.gr είναι ένα ηλεκτρονικό και φυσικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί το κατάστημα με την επωνυμία e-elektrik.gr-ΜΑΓΓΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, που εδρεύει στον Αλμυρό-Βόλου Αθηνας 28, 37100.Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας aggelosmaggas@gmail.com, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2422400030.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και στο φυσικό καταστήματα. Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Στο e-elektrik.gr φροντίζουμε για τον καταναλωτή να κανει τις αγορές του ''οικονομικά και έξυπνα'' !!!